01. ශිල්පීය ක්රම යොදා ගනිමින් ඝණ පිටි මෝලියක් ආශ්රිතව සකසන මාලු පාන් නිවරදි ක්රමවේදයකට අනූව සකස් කරන අයුරු පහත වීඩියෝවෙන් දැක්වේ
02. ශෝට් ක්රස්ට් ප්රේස්ට්රිය ආශ්රිතව සකසන ලද පැටිස් නිවරදි ක්රමවේදයකට අනූව සකස් කරන අයුරු පහත වීඩියෝවේ දැකවේ..
03. විසිතුරු මැහුම් ක්රම මූලික කරගත්විවිධ මැහුම් ක්රම මසාගන්න ආකාරය පහත වීඩියෝ වලින් දැක්වේ..
04. ඩිම්බහරනය, සංසංසේවනය, සයිල බෙදීම හා අදිරෝපනය..